Política de privacitat

A través de la present política de privacitat Confederació de Centres Autònoms d’Ensenyament de Catalunya vol informar a totes les persones que naveguin i accedeixin al lloc web www.educacioimes.com sobre els tractaments de dades personals realitzats.

L’accés al lloc web no requereix un registre previ. En tot cas, l’Usuari amb la seva navegació accepta íntegrament la present política de privacitat.

Abans de l’enviament de qualsevol sol·licitud d’informació a través del formulari de contacte d’aquesta pàgina web, l’usuari ha d’acceptar la política de privacitat, amb la finalitat de prestar el consentiment exprés i informat pel tractament de les dades amb les finalitats indicades.

La Confederació de Centres Autònoms d’Ensenyament de Catalunya, de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia de Drets Digitals en qualitat de Responsable del Tractament de les dades personals proporcionades li facilita la següent informació:

 

Responsable del Tractament:

  • Raó social: Confederació de Centres Autònoms d’Ensenyament de Catalunya
  • NIF: G08567026
  • Domicili social: C/ Pau Clarís, 162; 2n-2a – 08037 de Barcelona (Barcelona)
  • Correu Electrònic: confederacio@acae.org

 

Finalitat del tractament: Tractem les dades i la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de:

  1. Gestionar l’ús de les funcionalitats posades a disposició a través del lloc web, entre elles:
  • La resposta a sol·licituds i/o consultes realitzades així com,
  • La tramitació de les inscripcions als cursos sol·licitats.

 

  1. Mantenir informats als Usuaris dels cursos i/o d’informació que els pugui ser d’interès de la Confederació de Centres Autònoms d’Ensenyament de Catalunya, a través de correu electrònic o mitjans de comunicació electrònica equivalents, sempre que l’Usuari hagi prestat el seu consentiment marcant la casella corresponent.

 

Legitimació: El tractament de les dades queda legitimat pel consentiment de l’interessat.

 

Criteris de conservació de les dades: Les dades no es conservaran més temps del necessari per a les quals han estat demanades, excepte que hi hagi una obligació legal.

 

Comunicació de les dades: Les dades es podran comunicar a l’ASSOCIACIO DE CENTRES AUTONOMS D’ENSENYAMENT DE BARCELONA (en endavant “ ACAE “) per tal de gestionar les funcionalitats posades a disposició de l’usuari en el lloc web. En aquest sentit, amb caràcter general no es comunicaran a altres tercers, excepte obligació legal o amb el consentiment exprés de l’interessat/usuari.

 

Transferències internacionals de dades: No es realitzen transferències internacionals de dades a tercers països fora de la Unió Europea.

 

Drets que assisteixen a l’Interessat: L’interessat té dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Així mateix, l’informem que podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació i supressió (Dret a l’oblit), limitació de les dades, portabilitat de les dades i oposició, enviant un escrit a C/ Pau Clarís, 162; 2n-2a – 08037 de Barcelona (Barcelona), o correu electrònic confederacio@acae.org

 

 

Així mateix, s’informa a l’interessat que podrà revocar el consentiment de l’enviament d’informació que els pugui ser d’interès enviant un correu electrònic a confederacio@acae.org

 

La persona interessada pot presentar una reclamació davant l’autoritat de control en matèria de protecció de dades competent, que actualment és l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).

 

És obligatori proporcionar tota la informació sol·licitada en els formularis de la pàgina web?

En relació al formulari de la pàgina web, l’Usuari ha d’omplir els marcats com a “obligatoris”. No completar les dades personals requerides o fer-ho parcialment pot suposar que la Confederació de Centres Autònoms d’Ensenyament de Catalunya no pugui atendre les seves sol·licituds i, en conseqüència, la Confederació de Centres Autònoms d’Ensenyament de Catalunya quedarà exonerada de tota responsabilitat per la no prestació o la prestació incompleta dels serveis sol·licitats.

Les dades personals que l’Usuari facilita a la Confederació de Centres Autònoms d’Ensenyament de Catalunya han de ser actuals perquè la informació dels registres estigui actualitzada i sense errors. L’Usuari respondrà de la veracitat de les dades facilitades.

 

Quines mesures de seguretat té implantades l’entitat?

La Confederació de Centres Autònoms d’Ensenyament de Catalunya informa que el tractament que realitza de dades personals es realitza en tot moment d’acord amb la normativa aplicable en matèria de protecció de dades i dels serveis de la societat de la informació.

La Confederació de Centres Autònoms d’Ensenyament de Catalunya informa que té implantades les mesures de seguretat d’índole tècnica i organitzatives necessàries que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal de l’Usuari i evitin la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat d’acord amb l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats, tant si provenen de l’acció humana o del medi físic o natural, de conformitat amb el que preveu la normativa vigent.